Бившата рапърка и настояща фолк фурия Диона е в трепетно очакване на първата си рожба, става ясно броени дни след като тя публично разкри връзката си с момче от ромски произход. Както е известно и самата изпълнителка е с гореща кръв, макар във "ВИП Брадър" тази информация да не й беше удобна.

Но без значение кой какъв е, Диона е в очакване на бебе, съобщиха ексклузивно от LifeOnline. В най-женския месец на брюнетката все повече започва да ѝ личи, че е заченала от своя любим, и най-вероятно съвсем скоро самата тя ще обяви новината. Според източник пайнерката вече е в шестия месец на своята бременност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIONA (@diona_alpha)

За бъдещия съпруг на Диона се знае, че е собственик на заложна къща и е доста желан ерген. Двамата вече планират сватба. Церемонията ще е пищна и ще бъде съвсем скоро, разкрива бъдещата булка, която пропусна да сподели, че се омъжва защото е бременна, но пък разкри етническия произход на мъжа си.

"Приятелят ми е ром. Ние сме най-горещите и страстни хора в леглото и любовта. Само който не е опитвал, ще каже че греша", обясни Диона, с което признава, че и самата тя е от „боята“. Певицата не се страхува, че бъдещият ѝ мъж може да изневери. "Трябва него да го е шубе ако го направи", коментира не на шега тя.