Поп певицата Мариана Попова видимо е стоплила отношения с фамилия Халваджиян, но не съвсем. След като влезе в актуалния сезон на "Като две капки вода", които по-рано пооплюваше в социалните мрежи, сега изпълнителката не пропуска да похвали продукцията.

Но и без да иска я заплю. Това се случи по време на вчерашния лайв, когато Мариана трябваше да влезе в образа на Уитни Хюстън и изпълни емблематичното й Queen of the night. Откакто съществуват "Капките" се говори, че всеки един от образите, които уж се избират на случаен принцип чрез бутон, са нагласени и според личния избор на всеки от участниците. Това потвърди без да иска и Попова, която всъщност искаше да изчетка стилистката Кремена Халваджиян за костюма си снощи.  "Може ли да кажа нещо... Кремена Халваджиян е чакала 10 години, някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм", изцепи се устатата Мариана, а на секундата Димитър Рачков побърза да я поправи: "Как да пожелае.... на някой да му се падне тази песен, искаш да кажеш", бързо я коригира той.

Иначе имитаторката не успя да пресъздаде особено образа на Уитни Хюстън и пя най-вече като Мариана Попова. Журито обаче я поощри, но коментарите в социалната мрежа бяха категорични. "Винаги съм знаела, че тази не може да пее, е сега го доказа. Толкова фалшиво пеене, едвам я издържах. Подигра се с песента", пише възмутена зрителка на шоуто. Но в тази насока не мисли единствено само тя. "Какво точно беше това... нещо? Някой, ако може да ми обясни? И какво се случва с журЕто? Явно гледаме различни, ама много различни предавания!", отбелязват други.

"Може да се разчита на Мариана да се изцепи пред цяла България как си пожелават песните предварително. Професионализъм от класа да си издадеш договора на живо. Че и Кремена завлече. Браво! И хем пожелана песен, хем я изпя като да заспим. Липсваше енергия и седеше като закована на едно място", пишат във форумите. Според преобладаващите мнения беше и това, че изпълнението на смуглата певица е било на плейбек.