Едва ли бихте подозирали, че една от напористите мадами в "Ергенът" е девствена. Това поне твърди Елвира Далакова.

В разговор с други три претендентки за сърцето на Виктор Стоянов – Радостина, Марта и Александра, мацката призна, че продължава да чака вълшебния миг. Другите две кандидатки обаче довериха, че са загубили девствеността си още преди да навършат 16.

Ето какво написа участничката в Инстаграм по повод признанието си. "Да признаеш нещо толкова лично си беше едно предизвикателство, пред което се изправих за първи път. Когато се повдигна тази тема, честно казано ми идваше да се гмурна в басейна и да не изляза повече или пък да избягам, но не! Това беше игра на воля, игра на смелост и знаех, че трябва да запазя спокойствие. И ето, че последва въпроса…Ами сега?! Изборите бяха два - да излъжа, да си измисля нещо романтично с някого, защото се страхувам от реакцията на останалите или да призная истината. Избрах истината, не ми се пробваха актьорски умения, знам че не ме бива в това. В този момент емоцията бе несравнима. Когато чух тези прекрасни думи от едни стойностни и достойни жени, аз летях и вече вместо да искам да се потопя във водата, аз исках да се рея в небесата. Чувствах се като птиче, което току що се е научило да лети. На коктейла, честно казано бях решила да не говоря с Виктор, понеже емоциите ми бяха дошли в повече, но стана точно обратното и ето, че емоциите и адреналина продължиха с всичка сила. Разговорът ме зареди много, но изненадата с розата и думите, които чух ме накараха да вярвам в себе си и да се ценя повече. Преодолях и това, още веднъж пречупих себе си. Никога преди не бях изпитвала толкова много емоции, за толкова кратко време! Чувствах се като на въртележка, точно от онези на които обожавах да се въртя като дете!"

Елвира е на 24 г., тя е родом от с. Змеица. Обича да пише и мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“. Обича да пътува из цяла България и да опознава нови места. В свободното си време танцува народни танци и бели денс. Мъжът до нея трябва да е харизматичен, успешен, отговорен и да държи на думата си. Елвира вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек. Елвира влиза в Ергенът с една голяма тайна и вярва, че Виктор е човекът, с когото може да я сподели.