search icon
search icon

Ергенът от САЩ се оказа гей

Колтън вече е сгоден за приятеля си

Вибратори, месечен цикъл, хонорари и скандали – разбрахме за част от най-скандалните факти от световното издание на The Bachelor. Оказва се обаче, че в американската версия ергенът Колтън Ъндърууд, е гей. Това съобщи лично той миналата година, а разкритието му изненада бившите кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята сексуалност в предаването "Good morning America" и сподели за трудностите, които е изпитал, докато намери същността си.

"От много време бягам от себе си. Мразя се от дълго време и съм гей", каза Ъндърууд в предварително записано интервю. 30-годишният мъж, който е бивш професионален футболист, каза, че изолацията през изминалата година му помогнала да приеме своята сексуалност.
"Очевидно тази година беше много важна за много хора и вероятно е накарала много хора да се погледнат в огледалото и да разберат кои са и от какво са бягали или какво са отлагали в живота си", каза той и се извини на момичетата от шоуто, които бяха изненадани.

Ъндърууд сподели, че е минал през голяма вътрешна борба, докато приеме себе си. Днес той говори открито за своята сексуалност и дори има документален филм в Netflix. В края на февруари той се сгоди за половинката си Джорджан, пише vbox7.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари