Певицата Сантра роди момиченце на 1 март и така получи най-чаканата си мартеница, разбра Woman.bg. До последно тя отказваше да разкрие пола на първото си дете, но от поздравленията на нейните приятелки в социалните мрежи стана ясно, че е женска майка. Същото потвърди и емотиконът, който показва, че в семейство са вече трима-две жени и един мъж. "Ставам все по-спокойна и отговорна. А бях човек, който беше основно фокусиран в работата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santra (@santraofficial)

Сприхава съм, труден характер съм. Има я хулиганката в мен. Но това което в момента се случва, по-скоро майчинския инстинкт надделява. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти казва, че сега има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до вчера", разказа за промяната в живота си Сантра пред Мон Дьо през декември, когато бе в седмия месец. Тя стана мама на 38 години. Бащата на бебето е 12 години по-младия Кристиян Дончев, бивш на Ася Капчикова.

Очаквано бившата плеймейтка не честити появата но новото звездно бебе на младата майка, но доста други го направиха. Сред първи бяха Саня Жекова и Алекс Петканова. Сантра успя да опази в тайна своята бременност, докато не бе разконспирирана в „Маскираният певец“. Тя бе заподозряна, че е сред участниците в предаването, но това се оказа лъжа.