"Благой Георгиев и Златка Райкова са заедно и не са се разделяли", твърдят близки до семейството. Последните клюки обаче гласят точно обратното, като виновник за раздялата бил футболиста. Плеймейтката пък се юрнала по нощните клубове като сингъл, след като отношенията им толкова охладнели, че дори двамата вече не били приятели и в социалните мрежи.

В действителност Райкова е посещавала няколко нощни клуба и то без Благо, пишат от "България Днес". Но пък отсъствието на Георгиев си има и своето обяснение. Той е бил на работни срещи, гласи алибито на спортиста. В момента ритнитопковецът води разговори с чуждестранни партньори за съвместен бизнес...

Златка и Благо по принцип са неразделни. Те правят всичко заедно. Ала в последните дни Георгиев е зает с преговори и не успява да прекарва цялото денонощие с любимата си и наследника им - Благой-младши, коментират от обкръжението им. Двойката също не е спирала да се следва в социалните мрежи, както се твърдеше от клюкари.

Благо и сексапилната Златка са още по-влюбени. През цялата си връзка, която е от няколко години, двойката никога не се е карала сериозно, казват още източници. Дали няма никакви дрязги помежду им е съмнително, особено като си припомним "сблъсъците" им във "ВИП Брадър" в началото на връзката им.

Припомняме, че двойката БлагоЗлатка наскоро се завърна от романтично пътешествие на Малдивите, където прекара повече от седмица.