Дъщерята на легендата на модния подиум Кейт Мос уверено върви по стъпките на майка си. Лила Грейс показа, че по нищо не отстъпва по финес на звездния супермодел от близкото минало, като разходи прелестна булчинска рокля на закриването на Седмицата на модата в Лондон. Роклята е творение на Ричард Куин от есенната му колекцията. Сатенената минирокля е украсена със скъпоценни камъни, а ръкавите са с маншети. Лила е с флорално украшение на косите си и голям букет в ръцете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Кейт Мос напълно подкрепя дъщеря си в решението да върви по нейния път. "Тя може, ако иска. Ще я подкрепя във всичко, което иска да прави", казва супермоделът. Лила Грейс е поредното доказателство, че генът си е ген. В последно време много деца тръгнаха по стъпките на известните си родители. Една от тях е Дева Касел, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, която с неподправената си и невинна красота напоследък жъне успехи като модел и лице на известни брандове.

Една от дъщерите на Анджелина Джоли също смята да последва стъпките на майка си и баща си и да влезе в света на шоубизнеса. Става дума за 15-годишната Шайло Джоли-Пит, която напоследък все по-често придружава звездната си майка на червения килим. Красотата и финесът на Шайло вече са забелязани и тя е получила няколко предложения да работи като модел, припомня Woman.bg.