Фики Стораро призна официално в социалните мрежи, че вече не работи за музикалния гигант „Пайнер“, като по този начин потвърди слуховете, които витаят от няколко дни насам.“Приятели, след почти 9 години съвместна работа с Пайнер Мюзик пътищата ни се разделят по взаимно съгласие. Пайнер беше моята първа музикална компания, там се изградих като професионалист, постигнахме много успехи заедно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица хитове, участвах в турнета и големи концерти...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Но вече е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната обстановка в България много се промени. Благодаря на г-н Митко Димитров и целия екип на Пайнер и телевизия Планета за всеотдайността, винаги ще пазя топли чувства към тях! Сега ме очакват нови хоризонти. Следете социалните ми мрежи, за да научавате всичко ново около мен от първо лице.

Още преди два дни на официалния сайт на фирмата вече не можеше да се намери информация за участията на сина на Тони Стораро. засега не става ясно кога и къде ще пее синът на Тони Стораро, но фенове го съветват да се прехвърли в „Алфа мюзик“. Hotnews.bg припомня, че от фирмата си тръгнаха маса популярни певци още с началото на коронакризата, начело с Деси Слава.