Актьорският състав и творческият екип на най-новия български сериал „Лъжите в нас“ преминаха по червения килим, минути преди старта на поредицата в ефира на NOVA. Те проследиха премиерата на семейната драма в кино салон, заедно с журналисти и фенове, а в края на прожекцията получиха и заслужени аплодисменти. „Влизам в едно уникално много богато семейство, но се оказва, че обичайки Рая, аз започвам да се раздвоявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее“, разкри Орлин Павлов за ролята си като Сава.

„Надявам се зрителите да възприемат положително това, което сме направили, тъй като се постарахме много. Вълнувам се, защото предстои да покажем едни съвсем различни лица. Героинята ми е много различна и дори се наложи да променя и начина си на говор за тази роля“, разказва за ролята на Ирина, която ще обърка плановете в живота на всички в сериала, актрисата Диана Димитрова.

„Аз не бях гледал нищо досега. Много ми хареса. Много хубаво играя, но и колегите играят страхотно“, с усмивка каза Емил Марков, който влиза в ролята на Константин Шейтанов. Актьорът добави, че удовлетворението е голямото, когато видиш резултата от работата си.

„Това е най-сложният проект, който сме правили. Благодаря на всички колеги, които ежедневно се борят заедно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена“, каза режисьорът и креативен продуцент Павел Веснаков.
„Искам да благодаря на NOVA и на всички колеги от Dream Team, които живеем „Лъжите в нас“. Наистина минахме през много трудности, студ, но и през много любов. Любовта на тези хора, с които работим по този проект. Благодаря ви, колеги“, сподели след прожекцията продуцентът Евтим Милошев.

Той сподели, че работил цели четири години по сериала, който първаначално трябвало да се казва "Сеч". Милошев не пропусна да благодари и жена си-сценаристката Христина Апостолова, по чиято идея е сниман "Лъжите в нас". Тя бе на премиерата с двамата си сина-Димитър Рачков-младши от връзката й с актьора и Петър Милошев, видя Hotnews.bg. Благодаря ви, че ме търпите в къщи", обърна се към тримата Евтим Милошев.

Сюжетът на сериала се развива около историите на едно разпадащо се семейство и тъмните сделки около бизнеса на преуспял бизнесмен, занимаващ се с дърводобив. Актьорът Емил Марков е в ролята на Константин Шейтанов, който е готов на всичко да опази изградената по време на прехода империя, чрез тъмни тайни, лъжи и заплетени схеми.

В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, причинено от незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство. Появата на буйната, непокорна и непредсказуема Ирина (Диана Димитрова), сестра на Рая, ще преобърне живота на героите в сериала.

Не пропускайте „Лъжите в нас“ от вторник до четвъртък от 20:00 часа по NOVA!