Теодора Дякова, жена на бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков и участничка в последното издание на риалити шоуто „Фермата“, вече е двойка с друг, участвал в предаването – Пламен. Играта между тях започна още по време на продукцията, но тогава красавицата не даде големи шансове на мачото и дори обяви, че с него могат да бъдат единствено приятели. След края на последния сезон обаче искрата между тях е пламнала с пълна сила и Теди вече е със сина на кмета на Ябланица.

Сайтът telegraph.bg съобщи още на 14 февруари, че Теди е зарязала семейството си, което е в САЩ. Доскорошната половинка на сърцатия защитник още от края на миналата година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Според близки до семейството Танко от няколко месеца се грижи сам за дъщеря им Ема в Чикаго.

Интересно е, че самата Теди често признаваше в интервютата си след края на формата, че мисли за трайно прибиране в България. След участието си във „Фермата“ носталгията към родното вероятно е надделяла и тя опитва да премести и бизнеса си с бижута на родния пазар. Очевидно обаче риалити форматът е повлиял на отношението към семейството, силната връзка, с което често подчертаваше от телевизионния екран.

Потвърждение са разривът идва и от факта, че Танко Дяков е премахнал снимките на Теодора от профила си във Фейсбук. В графата семейно положение той вече е написал: „необвързан“. Най-вероятно скоро ще се стигне и до официален развод. Пламен и Теодора обаче все по-трудно ще пазят любовта си от публичното внимание. Те със сигурност се очертават като една от най-атрактивните двойки, събрани от риалити форматите, които заливат родния ефир в последните 20 години.