Една от претендентките в "Ергенът" Благовеста Бонбонова е стара познайница на жълтата хроника. Участничката, която единствена не сдържа сълзите си от вълнение в желанието да бетонира изявата си в шоуто се пласира дълго време сред спортисти. Преди да влезе в битката за сърцето на Виктор, тя е имала дългогодишна връзка с футболиста на "Левски" и казахстанския „Окжетпес” (Кокшетау) Пламен Димов. Любовната им идилия обаче приключила след осем години съжителство под един покрив.

Кариерата на миловидното миньонче започва като танцьорка в нощните клубове, а после става известна след участие в конкурса „Мис Плеймейт”. През 2011-а Бонбонова изгрява на корицата на българското издание на списание Maxim. Напористата брюнетка се опита да пробие на страниците на немския „Плейбой” и дори бе избрана за момиче на месеца през март 2013.

Приписвани са й връзки и с бизнесмени, и политици, но сексапилната фурия не признава нищо за личния си живот. Единствено афишира връзката с футболиста, с който приключиха преди около две години. Затова и Благовеста, чиято фамилия е Цакова, но стана известна като Бонбонова се впусна в новото предизвикателство да си търси мъж чрез риалити шоу. Това е и идеален вариант да се изрекламира като свободна жена, независимо дали ще завоюва победата в "Ергенът". 

Още преди години брюнетката се зарече, че спира с голите снимки. Тя се впусна и в киното, като имаше малка епизодична роля в сериала "Под прикритие". "Не бих участвала в гола сцена в киното. Може би пораснах и отмина времето, в което ми доставяше удоволствие да се снимам без дрехи", допълни красавицата, която някога танцуваше в нощни заведения.