search icon
search icon

Кати пъчи огромен бюст

Певицата е отдадена на дъщеря си

Мегабюст пъчи фолкпевицата Кати! Волната пеперуда на чалгата, която преди две десетилетия изгря на музикалния небосклон с едноименната песен, възкръсна като феникс от пепелта на забравата. 44-годишната блондинка от години стои далеч от светлината на прожекторите, след като в началото на века беше в топ 3 на най-популярните родни чалга диви. Кати реши да се покрие и да не разкрива нищо за личния си живот.

"България днес" вижда всичко и ви показва актуални снимки на фолкпевицата. Въпреки че наближава половин век, Кати изглежда зашеметяващо. Веднага прави впечатление, че има огромни гърди, но засега е мистерия дали са естествени, или е прибягнала го хирургическа интервенция. Но дрехите, които носи, определено повече разкриват, отколкото да скриват бюста, който аха е готов да изскочи. На визията й с руси коси, слабо тяло и все така изкусително излъчване могат да й завиждат колежки, които са двойно по-млади от нея.

Сексапилната дама изцяло е отдадена на щерка си Джули, с която споделя всеки миг от живота си. "Тя е всичко за мен, навсякъде сме заедно", разкри още ретро героинята в едно от редките си публични изказвания. Докато малкото й съкровище е на училище, Кати може да бъде забелязана да разпуска в компанията на приятелки или да посещава разкрасителни процедури, за да поддържа имиджа си на волната пеперуда на родния поп фолк.

Засега Кати не дава индикации, че обмисля възможност да се завърне на музикалната сцена, въпреки че нейните фенове я призовават за рестарт на кариерата й.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари