Здрав хейт отнесе шоуто „Като две капки вода” заради десетия участник тази година, чието име се пазеше в тайна до последния момент, а именно – фолк певицата Анелия. Още на старта на предаването миналия понеделник тя изпъкна като една от най-недолюбваните на неговата сцена. По този показател могат да я конкурират единствено колежката й Мариана Попова и актьорът Дарин Ангелов. Зрителите не могат да си обяснят високия позитивен вот, който Анелия получи на първия лайв, и са сигурни, че има нещо нагласено в него.

Първото, с което Анелия впечатли в понеделник вечер в шоуто на Нова тв, беше фактът, че уж трябваше да се превъплъти в гръцката си колежка Елена Папаризу, но не успя да влезе в образ. Звездата от Стара Загора беше себе си и като външен вид, и като поведение, и като стил на пеене, независимо, че Фънки я похвали, че била обрала орнаментиката. Първата жена на Коко Динев събра най-много коментари на фен страницата на шоуто и огромната част от тях са негативни.

„Тя си помисли, че е на концерт на „Пайнер”, „Анелия си пее, като Анелия. Нищо общо с образа”, „Като две капки „Пайнер” ще гледаме тази година. А Анелия никога, ама никога не е можела да пее и с този непрекъснат хилеж ми е отблъскващо”, подиграват се фенове на формата. Те взимат на подбив това, че певицата бе представена като специална изненада за зрителите, като по този начин бе поставена на по-високо ниво в сравнение с останалите участници. „Аз мислех, че ще е приятна изненада, пък тя... обикновена...”, коментира една от зрителките. Друга допълва: „Ако беше Стоичков или Зуека, наистина щеше да е изненада! А то Анелия!”. Хората дълбоко се съмняват, че високият зрителски вот, който изпълнителката на „Погледни ме в очите” получи, е реален.