Галин, който е продуцент на фолкизпълнителката Лидия, хич не бил доволен от връзката й с Атанас Колев. Той смятал, че блондинката трябва да наблегне на работата си и нови песни, а не романтични вечери в джакузи с варненеца, разбра Hotnews.bg.позицията му е напълно разбираема предвид факта, че Лидия е златната кокошка в компанията му и причина за доброто финансово положение и на нея, и на самия Галин.

Затова и вчера при гостуването си в bTV Лидия отговори с краткото: „не знам“ на въпроса има ли си мъж. За връзката и с Колев се разбра, след като той я показа на пистата как се учи да кара ски, а после двамата позира от едно и също джакузи. Вчера Колев отново качи снимка от джакузи, като обасни, че си е загубил нещо. Това стана повод фенове да се питат дали той не е загубил любовта си с Лидия, още повече, че преди дни рапърът заговори за разорачованието от отношенията между хората и това кой колко давал и получавал.

Тогава той звучеше разочаровано, а всичко това наведе на мисълта мнозина, че приказката между него и Лидия е приключила. Истина е обаче, че двама са заедно, но неодобрението на Галин дразни Колев. Двамата прекараха няколко романтични дни в планината, като отново споделиха еднакви снимки от хотелската стая, в която пиха вино.