Едно от имената в актуалния сезон на "Като две капки вода", сочено за фаворит в шоуто още преди началото му бе това на Крисия Тодорова, нашумяла от "Шоуто на Слави" и представянето си на детската "Евровизия" преди години. Очакванията изпълнителката да се превърне в претендент за победител обаче претърпяха пълно фиаско. Още на първия лайв, малката дама се издъни жестоко с фалшиво пеене, а причината бе прекалено голямата хапка за нейната уста.

Крисия се опита да влезе в образа на една от емблемите на соул и ар енд би музиката - Тони Бракстън, което беше личен избор и видимо необмислен. Превъплъщението на любимката на Слави Трифонов обаче втрещи зрителите с много фалшиви тонове, а образът, който показа момичето, по-скоро мязаше на гримирана ромка от Централна гара. 

Въпреки провала, журито се опита да оневини очевидното фиаско, тъй като Крисия е само на 17 години. Но тогава какво прави в шоу за големи и защо си избира непосилни образи, питаха се зрителите. "Супер зле и мн фалшиво. Оценка 1 от 10. Какво готино симпатично момиченце беше, а сега се е направила на...", възмущават се фенове на шоуто. "Беше ми неудобно да гледам и слушам. Грам не й се получи...добре,че има самочувствие", отсъдиха още във Фейсбук.

Тони Бракстън е много специфична изпълнителка. Има впечатляващ тембър и присъствие. Висока топка за Крисия, посредствено изпълнение, но въпреки това желая успех занапред, умерено критикуваха изпълнението, което учудващо бе поощрено от журито. В черната овца на първия лайв незаслужено се превърна актьора и панелист в "На кафе" Дарин Ангелов, който трябваше да е Орлин Павлов. Но явно той, а не някой друг трябваше да бъде на последно място в класацията. 

Първият лайв на десетия сезон на "Като две капки вода" победа завоюва заслужено Есил Дюран, която влезе от-до в кожата и образа на великата соул дива Арета Франклин. Сред фаворитите в изданието се наредиха Александър Сано, който буквално стана двойник на Дамяно Давид от Монескин, бандата спечелила "Евровизия 2021". Добър старт в шоуто за имитации направи и Руслан Мъйнов, а Краси Радков изненада всички с това, че може да пее повече от очакваното.