Пеещата актриса и писателка носи напоследък само размъкнати дрехи, за да оправдава с тях страховитите си габарити. За всеки обаче е ясно, че чувалоподобните й тоалети не са главните виновници за това да прилича на стръвница – просто телесата в тях са станали огромни.

Преди дни апараците на "Уикенд"засякоха Ваня да се тътрузи под открито небе в шалварест панталон и огромно яке, което ще е тамън и на Марта Вачкова. Нахлупила бейзболна капела на главата и скрила устните и носа си под маска, тежкотонажната дама се бе изсулила навън за среща с дъщеря си.



Щерката Мила Роберт пристигна за рандевуто с очуканото си ауди, което през миналия век е било бляскава лимузина. Тя паркира на кьоше между две улици бричката си, заради което отнесе куп критики от майка си. „Ама моля ти се, така ли ще оставиш автомобила?! Не може, не бива”, възмути се 51-годишната екранна баба Яга от „Маскираният певец”, когато дъщеря й слезе от возилото. Пишман шофьорката обаче хич и не се трогна от справедливия майчин упрек. Пременената в розово издънка на баскетболиста от ЦСКА Роберт Гергов дори скастри родителката си да не се впряга излишно.

Ваня и дъщеря й влязоха заедно в магазинче за месо, а после пиха и по едно кафе в съседно заведение. Когато срещата им приключи, Мила се метна на вехтото си ауди и понечи да потегли, но в този момент към нея се приближи просяк. Несретникът измоли за пари и 25-годишната госпожица изсипа в шепата му всички жълти стотинки, които събра от портмонето си.