Златка Райкова внесе яснота за отношенията с най-добрия си приятел Цецо Андреев, видя Hotnews.bg. От няколко месец в публичното пространство вървят слухове за разрив между двамата, а храна за тях бе и отсъствието на гримьора от рождения ден на плеймейтката. В разговор с фенове тя обясни, че Андреев е бил болен по време на тържеството и не скри, че било нормално двамата да се отдалечат един от друг заради ангажиментите си. Златка вече е майка и покрай семейните си задължения нямала толкова време на бившия си най-добър приятел.

Преди месеци обаче двамата работеха плътно заедно, когато тя трябваше да заснеме фотосесия за модната си марка, докато днес фотосесиите минават без присъствието на гримьора. Той не спира да показва работата си върху други ВИП-дами, но снимка със Златка няма от почти година, така че отдалечаването между двамата не е само слух.

Златка обяви още, че не е скарана нито с Джулиана Гани, нито с Емануела. Hotnews.bg припомня, че изпълнителката дори пя на последния рожден ден на плеймейтката.

Цялята компания бе заедно в къщата на „Биг Брадър“ преди години.