Шоуто „Като две капки вода” вече буди огромен интерес сред феновете си, които правят предположения за победителя, макар че форматът още не е стартирал. На най-голяма зрителска любов и доверие засега се радват Крисия, Краси Радков и Александър Сано. Отсега се знае и името на човека, за когото се очаква да бъде в дъното на класацията. Това е певицата Мариана Попова. Официалните страници на предаването, както и неговите фен страници, никога не са се пълнели с толкова много негативни коментари, колкото събира всяка публикация, свързана с жената на Веселин Плачков.

Зрителите помнят всички нейни изцепки по адрес на страната ни, на народа ни, на колегите й, на българската публика, както и на членове на журито на шоуто. И не могат да й ги простят, а и самата изпълнителка досега не е искала прошка за изказванията си. 
„Тая нали щеше да се маха от България! Нали тук било кочина и всички бяхме виновни, че се е заразила!”, пише една от фенките на шоуто.

Друга допълва: „Ама, Марианче... Къде си тръгнала, мила? Ти обижда ли хората миналата година, че правят и посещават концерти и се разболя от Ковид? Сега за парички ли закъса, нямаш друга публика, та търсиш тази?!”. Друг почитател на шоуто директно прогнозира: „Е, все някой трябва да бъде на последното място в класацията”. Повечето коментиращи декларират, че ще сменят канала по време на изпълненията на иначе гласовитата и талантлива Мариана Попова.

източник:Lupa.bg