Синоптичката и водеща на предаването "Култ" Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика и по-специално на Цеца Величкович. Красивата блондинка бе от първите, които си резервира маса за участието на сръбската звезда в столицата в клуб Мегами.

Появата на Натали не бе голяма изненада, но със сигурност прикова погледите с мъжка компания. Един от най-възрастните столични бохеми се похвали, че е близък със синоптичката на бТВ.

Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски, цяла вечер купонясва с дългокраката Трифонова. С пура в уста и щастливо застанал до Натали той не пропусна възможност да се похвали пред последователите си в социалните мрежи.

Столичният чешит е известен с афинитета си към млади и хубави жени и неведнъж е споделял за такива завоевания. Разказвал е дори история за спречкване с покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев, след като си паднали по една и съща жена.

Със сигурност и Натали го привлича, но се съмняваме между тях да има нещо повече от приятелство. Наши източници издадоха, че са били в обща компания, но не са показвали интимност, колкото и да му се е искало на култовия Жоро Френски, пише Slava.bg. А Натали подчертава перфектната си фигура с черна роля с доста провокативни цепки, които не остават нищо на мъжкото въображение.