Християн Гущеров глези като принцеса бременна си съпруга. Светлана, която според слуховете ще стане майка за трети път тази пролет, се наслаждава на петзвезден СПА лукс във вила, която разполага с джакузи в хола. Глезотията се захранва с минерална вода и открива прекрасна гледка към телевизора на тавана на вилата. В него се забавлява и синът на семейството, който за първи път се показва пред публика, па макар и само с едното си краче, видя Hotnews.bg.

От сторитата, споделени от семейството, ясно се вижда, че Светлана упорито крие корема си, което налива вода в мелницата на слуха, че ще ражда трети наследник на съпруга си.

Двамата официално мълчат за новината. Бебе №3 е правено също на луксозно място-баровски комплекс край Обзор, в който почиваха през лятото.

Двойката дъжи далеч от медиите двете си деца:Анелия -Добромира, която ще стане на три години само след няколко дни и сина Добромир, появил се на бял свят през 2020 година. Светлана неведнъж е казвала, че няма намерение да ги покаже дори като ученици, затова тази снимка със сигурност ще остане една от малкото, на които се вижда Добромир.