Шоуто на Димитър Рачков няма шанс да се завърне в телевизията дори през есента, както бе официално анонсирано от продуцента Маги Халваджиян, научи Hotnews.bg. Продукцията излиза твърде скъпа заради големия си екип, модерно студио и много гости и е абсолютно нерентабилна особен в кризата. Затова Рачков възобновява шоуто си, което носи същото име и тръгва на турне из страната. Актьорът, който през следващите месеци ще бъде ангажиран и с „Като две капки вода“, пътуваше из театралните сцени в страната още преди форматът му да намери мястото си на малкия екран.

Представлението отново ще обиколи няколко града у нас, като за старт е избрана зала 1 на Националния дворец на културата. Датата за среща с публиката в София е 18 май. Месец по-късно – на 17 юни, Рачков ще забавлява и почитателите си в Пловдив. Това ще се случи в Летния театър Бунарджика. Пропуските и за двете събития вече са пуснати в продажба. В столицата билетите се на цени между 30 и 60 лв, а под тепетата – между 29 и 45 лв. Рачков скоро ще обяви и други дати за забраненото си шоу из цялата страна, като амбицията му е през лятото да обиколи всички големи градове. Прави впечатление, че цените на билетите, обявени сега, са по-ниски от тези през 2020 и 2021 години. 

Представлението, в което се включват като гости все известни музиканти, се радва на голям успех сред публиката у нас, така че Рачков не се притеснява за бъдещето си. Той обаче бил с наранено самочувствие, че телевизионния му проект издържал на екран едва няколко месеца в ефир. Хората от екипа на телевизионното предаване знаели още от края на ноември, че предаването няма да го бъде . Затова по-предприемчивите от тях като Ива Софиянска си намерили и друго препитания. Hotnews.bg припомня, че тя си направи агенция за организиране на събития.