Дядо Коледа дойде със закъснение при обичаната от всички певица Софи Маринова. В ролята на брадатия старец е любимият на изпълнителката, а именно Тодор Давидов - Гринго. Ромският славей се изфука с ултра скъп подарък от съпруга си, с който през последните 3 години не спират да дават хляб на медиите с непрекъснатите им скандали и раздели. В края на 2021 г. Софи прибра Гринго отново при себе си, след като се бях разделили за няколко месеца. Припомняме ви, че той я беше пребил от бой, а Софи се оказа със счупена ръка. Любовта им се оказа по-силна от всичко и двамата се събраха.

А Гринго реши да се реваншира на Софи с много скъп подарък. Той се бръкна с над 100 бона за нов автомобил, който Софи вече подкара. Гринго е гледал колата да бъде удобна за дълъг път, тъй като тя прекарва голяма част от времето си във возилото, кръстосвайки градовете в България за участия.

Етрополската звезда се похвали в социалните мрежи с новата придобивка и благодари на Гринго, че я е направил толкова щастлива, пише „Блиц“. Hotnews.bg припомня, че Гринго се занимава с внос на коли от Западна Европа, но бизнесът му върви благодарение парите и контактите на певицата. Така че той просто е избрал автомобила, но кинтите за него със сигурност идват от изпълнителката.