search icon
search icon

Ария спа на летище в Турция

Instagram

Instagram

След лукса в Дубай

Фолк звездата Ариа, която е и гадже на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, е прикована на летище в Турция. Преди четири седмици двойката беше и в Дубай, от където споделяха красиви кадри от плажовете, а с днешна дата им се наложи да дремят на летището.

Чалга фурията пусна видео пред последователите си, в което обясни неприятна новина за феновете си. Оказа се, че изпълнителката на "Класа" не може да се прибере в България, а причината е изненадваща.

Вчера полетите от Турция за България бяха отменени, поради лошо време. И така Ариа не успя да се завърне в родината си, където същата вечер трябваше да бъде на участие в столичен клуб.


Откакто е гадже на известния футболист Ариа много често пътува с него в чужбина. Идва си за по няколко дни в България за поети участия и отново хваща самолета и хуква при любимия си. Новата година двамата посрещнаха в Дубай на романтичен воаяж.

Ариа е сред най-търсените певици у нас, а хонорарът и през последните месеци набъбна и стигна почти този на големите имена, които са в бранша от десетилетия.

Още от hotnews

Коментари