Макар и да се смяташе, че "Забраненото шоу на Рачков" е излязло в едномесечен отпуск, то няма да се завърне скоро в ефира на Нова телевизия, стана ясно официално от продуцента Магърдич Халваджиян. 

Рачков обаче спира шоуто си до септември, за да замести Зуека в "Като две капки вода". Шоуменът заедно с Герасим Георгиев-Геро ще води 10-ия юбилеен сезон на "Капките", който стартира през февруари. Няма как обаче да прави две предавания и затова другият проект ще бъде замразен до есента.

"Няма как да върна Зуека, затова решихме Рачков да го замести", заяви Халваджиян, а очевидно Краси Радков, с който работеха заедно по "Маскираният певец" не е бил вариант и за другия му проект. Впрочем по същия начин Геро замести самия Рачков в шоуто за имитации и стана водещ на музикалното предаване заедно с Васил Василев-Зуека, за да може Рачков да стартира забраненото си шоу.

Сред звездите в "Капките" в 10-ия юбилеен сезон ще са Руслан Мъйнов и Моню Монев, познат като доц. Мазов от популярния тв сериал "Откраднат живот", издаде Халваджиян. . "Този сезон решихме да заложим на силното актьорско присъствие, както беше в първите сезони. Очакваме от актьорите невероятни превъплъщения и много добри имитации“, каза още той.

"Не са много предаванията, които имат толкова дълъг живот. Щастлив съм, че „Като две капки вода“ е това, което беше, и продължава да привлича толкова много зрители. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, но винаги можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да направим и решихме Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „Като две капки вода“ и ще води юбилейното издание с Геро", каза още продуцентът в сутрешния блок на Нова.