Изявата на примата на фолка е обявена като стандартно участие в столична дискотека, но всъщност е концерт, в който участие вземат и други популярни лица.

Събитието преминава в патриотичен дух, с надъхващи за българите песни, стените са окичени с требагреници, а светлините греят в бяло, зелено и червено. Концертът се провежда няколко дни преди затварянето на дискотеките, което влиза в сила от утре, тъй като според разпоредбите заведенията могат да работят до 22 часа. От браншовите асоциации вече обявиха, че няма да спазят новите ограничения и ще продължат да работят като знак на протест, но не е ясно дали фолкизпълнители ще продължават да приемат поканите за участия и така да дават лош пример, че законът не важи за всички.

Затова и мнозина приемат концерта на Глория като прощален преди влизането в частичния локдаун, тъй като тя едва ли ще си позволи да наруши имиджа си с нерегламентирани действия. Това се потвърждава и от нейни думи.

"Ние правим доста онлайн концерти. В момента работим и по нови неща, нови проекти, нови експерименти. Изобщо не сме спрели да работим, а когато всичко се нормализира, подновяваме своите летни изяви и концертната си дейност. Това си е голяма смелост да си държиш в такова време на своето и да продължаваш... Хората са зажаднели", споделя Глория.

А концертът в столицата се оказва истинска наслада за ухото и окото не само заради сексапилните танцьорки на сцената. Там излиза да пее и най-известният имитатор на Лили Иванова - Стефан Илчев. Участникът в риалити предавания и победителят в седмия сезон на "Като две капки вода" внася допълнителен колорит на събитието и на няколко пъти разсмива Глория и публиката със забавни включвания.

"Аз, на какъвто и етап да се намирам в живота си, не спирам да мечтая и да чертая своите планове! Да мечтаеш и да вярваш в чудото означава, че живееш! Посвещавам песните си на семейството си, приятелството и на лекарите, които ни помагат в тежки моменти", добавя Глория.