Млад адвокат скри шапката на Михаил Билалов!Юристът предизвика истински фурор в "Стани богат" и бе на крачка от голямата награда."Играе невероятно! Това е човек с истински знания", са част от коментарите за играта на Рангелов. Оказва се, че адвокатът е добре познато лице от малкия екран. Деян е риалити звезда от романтичното риалити "Един за друг". 33-годишният юрист бе част от първия сезон на формата заедно със своята половинка Божидара.

Двойката бе на крачка от големия финал, ала отпадна точно преди него и завърши на престижното четвърто място. Мецаните, както бяха познати семейство Рангелови, бяха любимци на публиката. След като се доказват като двойка, която е един за друг, мъжът решава да провери знанията си с любимата си игра. Със "Стани богат" Деян израства, но споделя, че вкъщи пред дивана е много по-лесно, отколкото на стола на богатството.

"От малък съм фен на предаването - сподели Деян, който, разбира се, е в студиото с половинката си Божидара. Двамата имат малко момиче – Димана, на три години. Адвокатът остави безмълвен водещия на шоуто Михаил Билалов. Въпреки трудните въпроси Деян показа завидна обща култура и знания. А въпросите до 20 000 лева почти не го затрудниха. Освен юрист Деян се занимава и с писане. Той е автор на две книги-игри. С жена си се запознават в интернет. Повече от три месеца общуват в социалните мрежи, преди да излязат на среща.

източник:"България днес"