search icon
search icon

Мон Дьо призна, че си е присадил коса

Журналистът мрази много храни, но пък явно добре си хапва от другите

Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо призна, че си е присадил коса, подобно на други телевизионери като Ваня Джаферович и новия водещ на БНТ Ники Станоев. 43-годишният репортер ще се покаже с нова прическа чак след половин година, а дотогава зрителите ще го виждат с шапка. Репортерът, който отново се върна в сутрешния блок на Нова телевизия „Събуди се“ явно много държи на косата си, защото посещава един-единствен фризьорски салон, където се чувства у дома си, видя Hotnews.bg.

Станков, който има проблеми с килограмите, изненадващо призна, че не обич маса храни-сред които зеленчуци като краставици, плодове като диня, карантия, колбаси и т.н. След като за дълго време остава без работа преди близо десетилетие, журналистът качва цели 30 килограма. Въпреки желанието му да си върне предишната форма, това така и не се случва.

Мон Дьо споделя още в разговор с фенове, че не се взема насериозно и топлата вода е измислена не от него. Затова и не смята, че новото предаване на Силвена Роу Ще повтори рубриката му с готвенето от предишния сезон на „Събуди се“.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари