Легендата на сръбската музика Цеца Величкoвич ще се завърне в България през февруари за концерт. Шоуто с най-големите й хитове е насрочено за 10 февруари в столичната зала „Ефе“.

Засега организаторите не са обявили, че ще има нова дата с оглед на новите противоепидемични мерки, които влизат в сила от 27 януари и според които заведенията ще работят до 22 ч и с намален наполовина капацитет. Последно легендата на сръбската музика Цеца Величкович бе у нас миналото лято, когато двете с българската й колежка Преслава се изявиха на сцената на стадион „Сливнишки герой".

Вдовицата на Аркан буквално взривява с музиката си българските меломани, а този път ще ги шашне и с нова визия. На новогодишната програма на телевизия „Пинк'' Цеца се появи с по-различно лице. Сръбската кралица очевидно се е подложила на поредните разкрасяващи процедури. Тя е опънала челото си с ботокс и е повдигнала скулите, пише „Телеграф“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Величкович, която тази година на 14 юни ще навърши 49 години, никога не е криела, че" е клиент на естетичните клиники. засега не е ясно Дали Цеца ще пристигне у нас с последното си гадже Богдан Срейович, които е с девет години по-млад.

Двамата са заедно от почти една година, като вече са преминали някои начални стъпки във връзката си. Богдан се е запознал и с децата й Анастасйя и Велко, както и певицата се е срещнала с дъщерята на любимия. Въпреки че певицата не афишира личния си живот, преди няколко месеца Богдан си качи тяхна обща снимка.