Eмануела призна, че отново е прибрала Елвиса, с когото ту се разделят, ту се събират вече петилетка. В интервю за bTV тя не назова името му, но обясни, че той има уникално чувство за хумор. "Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа "Обичам те", той ми отвръща с: "Ядох, да", сподели певицата.

Слуховете, че двамата са заедно циркулират още от края на миналата година, след като  бяха засечени да се прегръщат в дискотека. „Аз не съм много материален човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала много", каза певицата. Споделя, че и тя като всяка жена обича да пазарува в скъпи магазини, но не смята, че това е най-важното в живота“, обясни Емануела, но Hotnews.bg трябва да отбележи, че старият й нов мъж е доста заможен.

"Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака", казва Емануела, която сега е студентка по екология. Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета.По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча", сподели изпълнителката, която не изключва един ден да работи по специалността си.