Малката сестра на Саня Борисова е блян за много мъже, но всъщност тя си пада най-вече по жени. Хубавицата дори бе сгодена за манекенката Емили Милър, но според запознати наскоро е имало гръм в рая и се е стигнало до раздяла. В инстаграм профила на Емили имаше много снимки с Рене. Те се сгодиха в началото на миналата година и дори планирали сватба, но уви-плановете им са се объркали. С днешна дата всичките им общи снимки са изтрити, както често се случва при раздяла.

Прави впечатления, че Ирена е доста по-сдържана и не говори открито за сексуалната си ориентация, пише „Уикенд“. Прави впечатление, че Ирена е доста сдържана и не говори открито за сексуалната си ориентация. Говори се, че малката сестра на Саня се смущавала от консервативните си роднини в България. В миналото си тя имала връзки и с мъже, но впоследствие се е ориентирала към нежния пол. Притеснявала се обаче как роднините й ще приемат това нейно влечение. Досега само кака й открито завила, че я подкрепя.

Рене от малка се увличала по модата, а съседите в родния й град Видин още тогава предричали, че ще бъде по-успешна от Саня. Запознати определят бившата на Ники Илиев като „надута”, докато Рене била по-земната и по-непринудената от двете. За разлика от сестра си, която избра да гради кариера в България, Ирена предпочела да се развива в чужбина. Едва завършила гимназия, тя заминала за Милано и там се посветила на модни ангажименти. По-късно красавицата се преместила в Дубай и с днес е много популярно лице там. Рене е споделяла, че основно работи в сватбена агенция, но междувременно има и ангажименти като модел. Изявявала се е и като актриса. Клюката гласи , че красавицата се движи сред дубайския елит, а за личния й живот доскоро не се знаеше много.