В последните дни на бременността си е Емилия, всеки момент очаква щастливото събитие, а феновете се вълнуват. Но за нещо съвсем друго е тяхното вълнение - почитателите на кръшния жанр умоляват певицата да пусне новата си песен с покойния Денис Теофиков, който наскоро напусна този свят. Малко след смъртта на младата надежда на фолка се понесе слухът, че Теофиков и Емилия са записали общ дует и са снимали клип към него, за който е похарчена огромна сума.

Когато Денис си отиде в края на октомври, Емилия пусна жалейка в социалните мрежи и съболезнования към семейството му. Оттогава в съобщенията си тя нито е споменавала Денис, нито общото им парче. Емилия акцентира върху успеха на друга своя песен, както и върху факта, че е бременна. Вместо да се радват на наближаващото събитие, феновете на Емилия всеки ден я молят за новия дует с Денис. Двамата вече имат няколко общи парчета, а сега прогнозите са, че заради трагедията новият дует ще бие всички рекорди.

"Сигурна съм, че питате с най-добри намерения, но въпросът ви е нетактичен. Когато преценят, ще пуснат клипа. Питате ли Емилия с каква мъка ще я пее тази песен, както и другите две, които не спират да се слушат?! Ако преценят и близките са съгласни, някой ден може и да я чуем. Волята е тяхна. Емилия и всички около нея прекрасно знаят, че това е най-чаканата песен. Просто да бъдем по-тактични. Поклон пред Денис!", започва спор между фенки на Емилия. "Емилия е дала много пари за този клип, около 300 хиляди лева", казва друг почитател. "Искаме песента с Денис, моля те, това е последният ни шанс да го видим!", умоляват бременната в 9-ия месец Емилия.

източник:България днес