Милата ни родна чалга е феномен, който всеки на две големи ракии уважава. През годините много хора опитаха да покажат своите заложби в това "извисено" изкуство. Някои се доказаха, други се провалиха, а трети бяха толкова зле, че човек може да си помисли, че направо са се опитвали да затрият жанра.

Златка Райкова
Всъщност не особено популярен факт е, че Златка е била поп-фолк певица в миналото си. Била е част от поп-фолк триото "Фатално 3". В триото участват една брюнетка, една червенокоса и една русокоса мацка. Последната е ясно коя е.

Джулиана Гани
Ех, Джулгата е всестранно развита личност. Тя е поетеса, певица, инфлуенсър… какво ли още не! И дори и да преглътнем някак си римите ѝ, които са на ниво лексикон – „Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!“, то като певица не можем – отчайващо трагична е.

Николета Лозанова
Ни Ло далеч не беше толкова лъскава в началото на звездния си път. През годините Николета се е изявявала на какви ли не поприща и терени. В това число попадат и напъните ѝ за певица. Песента ѝ с бившия рап певец и някогашен познайник на родните затвори, Ванко 1 още е жива из архиви, за да ни показва защо е по-добре Николета просто да позира за снимки.

Моника Валериева

Вече всичко ни е ясно… Моника така брутално се провали в певческата си кариера, че явно е решила след като тя не става за певица, поне гадже певец да си хване. Жалко за Меди, че късметът беше негов.

източник:vbox7