Галин отговори на многобройните спекулации за пластичните операции, които си е правил. Напоследък се шушука, че фолк идолът е претърпял пълна метаморфоза, след като се е подложил на разкрасителни интервенции. „Като погледне човек, се вижда – устата ми е по-голяма, нямал съм никаква уста преди, не ми харесваше. Такива скули, неща – нямам правени, това са пълни глупости“ – каза певецът в „ Шоуто на Николаос Цитиридис“. В момента предаването върти стари издания, така че признанието на фолкаджията е с давност от няколко месеца.

Още преди три години специалисти обясниха, че Галин се е възползвал от така актуалните филъри, до които прибягват основно колежките му. Изпълнителят на „Царя на купона“ си е дръпнал клепачите леко нагоре, изпънал е малко бузите и челото. Оттогава е и корекцията на устните, които той продължава да поддържа все така големи. Галин се грижи и тялото му да изглежда добре със сериозни тренировки във фитнес залата, но в промяната му има намесена и химия.

Чалга идолът коментира и горещата тема дали сърцето му е заето, като заяви: „Нямам гадже и като цяло не си и търся в момента“. Изпълнителят не вярва, че любовта се появява изведнъж. „Идва един момент, в който човек почва да си търси, защото годинките минават“.

Той коментира и темата за рестрикциите заради пандемията, като заяви: „Естествено, че животът трябва да си продължава. Вирусът си е между нас, аз също изкарах вируса преди три месеца – заедно с моя озвучител, заедно с моя приятел… Нормално го изкарах, нямах обоняние, но сезонния грип го изкарах много по-зле. Много въпросителни имам аз, но нека не навлизаме в тази тема“.