search icon
search icon

Диетоложката на Сталоун готви за Гущерови

Младата майка ще се счупи от слабост

Всеки момент Светлата Гущерова ще се счупи от слабост, но амбицията й да се вталява още и още вече придобива плашещи размери. Бившата плеймейтка и настояща бизнесдама роди син и дъщеря на съпруга си Християн Гущеров, но въпреки това, ако някой я види за пръв път, никога няма да познае, че е била път до родилното и то два пъти. Въпреки, че теглото й е под 50 кг., манията на Гущерова не отслабва, а точно обратното - засилва се.

За да свали още някой и друг килограм от и без друго кльощавата си фигура, Светлана е започнала да се храни при Енджи Касабие.
Не е тайна, че ливанската диетоложка подготвяше менюто на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм по време на снимките на "Непобедимите" в България. От своя страна, Гущерова вероятно и няма време да се върти край печката в кухнята, тъй като е нон стоп ангажирана с бранда си за луксозни пижами и новата колекция, която подготвя.

За сметка на това, Енджи Касабие се грижи за разнообразното меню в семейството на Гущерови. Диетоложката захранва моделката, а вероятно и съпруга й, с диетично тристепенно меню, което включва и нискокалорични десерти, стана ясно от стори на Светлана в Инстаграм.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари