search icon
search icon

Памела Андерсън се развежда за пети път

С Бодиграда изкара цяла година, за разлика от мъж №4

Памела Андерсън е напуснала съпруга си и е подала молба за развод.Тя е била забелязана да се разхожда без годежен пръстен в Малибу. Звездата от "Спасители на плажа" бе омъжена за настоящия си съпруг само една година. На Коледа през 2020 г. тя сключи брак с бодигарда си Дан Хейхърст. Това бе петия съпруг за Памела след Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@_spletniki__)

Близки до актрисата са споделили, че двойката вече се е разделила, като няма информация кога точно се е случило това. Разводът ще бъде в родната им Канада, където двамата са живеели под общ покрив. През 2020 Памела Андерсън се омъжи цели два пъти - преди да каже "да" на бодигарда си, изкусителката тайно се омъжи за холивудския филмов продуцент Джон Питърс. 12 дни след сключването на брака той бе анулиран, а напъденият съпруг обвини звездата, че е златотърсачка.

Новината за поредния развод идва малко преди излизането на биографичния сериал "Пам и Томи", базиран на злополучния брак на Андерсън с рокаджията Томи Лий. Андерсън се запознава с Хейхърст, който живее на остров Ванкувър, в първите дни на пандемията и казва, че оттогава били заедно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Месец по-късно в интервю за британското телевизионно предаване Loose Women блондинката шокира зрителите, като се появи в леглото с новия си съпруг.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари