search icon
search icon

Ето как Жени влезе в мокрите сънища на братушките

Instagram

Instagram

Скандалната брюнетка го направи със Зуека

Жени Калканджиева пробива в Русия! Освен че вече 30 години я зовем "шестата по хубост в света", сега можем гордо да отбележим, че нашенката се пласира и при Путин!

Скандалната брюнетка с афинитет към суровите яйца я гледат милиони братушки във филма "Ятаган", който върви с голям успех в Русия. Красавицата играе в главната роля в лентата. Черната комедия може и да не грабна награда "Оскар" (както покрай премиерата през 2019 г. обеща режисьорът Андрей Андонов), но пък се харесва в Русия. Това е нашият отговор на тяхната "Кухня".

Калканджиева се похвали за успеха в социалните мрежи и дори показа клипче, в което виждаме сцена между нейната героиня и образа на Зуека, който също играе в "Ятаган" (към днешна дата самият Зуек живее в Испания, тъй че той е още по-интернационален и от Жени). Двамата седят на маса и спорят, чудесно озвучени от руснаци. Зуека е журналист с ресор антитероризъм, Жени е съвършено некомпетентна директорка на АБОРТ - съкратено от филмовата институция "Агенция за борба с организираната престъпност". Красавицата е недоволна, че от обещаните две страници интервю ще бъде публикувана само една. "Но пък е с голяма снимка!", отбелязва героят на Зуека и хвърля сластен поглед към сексапилната Калканджиева, писа "България Днес".

Двамата имали и секссцена, но във финалния монтаж тя, за жалост, била изхвърлена и никой не могъл да се порадва на мачкане на чаршафи между Зуека и по-високата от него с цяла глава Калканджиева. Феновете на Жени са във възторг от руския й успех и я карат да проговори самата тя на руски и да спряга падежите. "Именителен, родителен, дателен, творителен, винителен, предложен падеж! Помня ги от училище, много ти отива да говориш на руски, давай по-често!", молят я последователи.

Синът й Жоро продължава със ски скоковете

Не се е отказал от хобито си синът на Жени Калканджиева - Жоро. Точно преди година той спечели бронз на състезание по ски скокове, а тази година продължава да тренира. Наследникът на Тачо посещава скъпи ски училища и е оборудван с луксозна екипировка и здрава каска - това не е безобиден спорт!
 

Още от hotnews

Коментари