Рапърът Криско, който направи повече дуети с фолкаджии отколкото всяка друга певица от лекия жанр е решил да чисти реномето си. Изпълнителят все по-често е критикуван, че прави чалга, а не рап. Вероятно затова и находчивият габровец е решил да работи върху новия си имидж не само музикално, но и визуално.

Кристиан Талев, както са истинските имена на изпълнителя се показа в социалните мрежи изтупан в костюм. "Когато детето се учи да ходи и падне 50 пъти... То никога не си казва: "Може би не съм роден за това.", заяви под костюмарските кадри звездата, а феновете се питата дали се готви да влиза в по-сериозен бизнес от музикалната сцена или просто се опитва да изпъкне след чалга фиаското, което претърпява през последните години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

От друга страна семейният живот на Криско куца и това до голяма степен му намали рейтинга на оборотен инфлуенсър. Все по-рядко може да се забележи рекламен пост в Инстаграм профила му. Очевидно защото рекламодателите не виждат перфектния образ, който да рекламира продуктите им.

Запознати издават, че Криско е зарязан от Цвети след серия от скандали по между им. Не е известно каква е точната причина за краха в отношенията им, но е факт, че красавицата го преживява много тежко. И макар да не са обявили официално, че вече не са заедно, тя няколко пъти косвено говори за раздялата им, като споделя как се чувства в последно време. И след като в края на миналата година призна, че не ѝ е "нито ден, нито месец, нито година", днес Цвети хвърли нова бомба по бившата си вече половинка. При това цитатът е повече от красноречив, макар и тя да не посочва, че асоциира думите точно с Криско.

В поредица от няколко сторита Цвети отново разкрива колко са трудни дните ѝ като самотна майка. Но първото като че ли показва най-силно болката, която изпитва от любовното си разочарование. "Една жена си тръгва, когато вече не открива у теб качествата, които никога не си притежавал", пише Цвети в един от последните си постове в Инстаграм. 

След това красавицата споделя, че нощите ѝ са кратки и безсънни, вероятно защото е сама в грижите за двете ѝ деца от Криско: "Как да спя 8 часа за 4 часа".