search icon
search icon

Как отслабна Геро?

Facebook

Facebook

Актьорът от години се мъчи да свали килограми

Цанещият се за следващия Димитър Рачков - Герасим Георгиев-Геро от години прави всевъзможни опити да отслабне, но уви завършват безуспешно. От последния месец обаче се забелязва видима промяна в телосложението му и зрителите се питат как го е постигнал.

Източници на HotNews издават, че още преди години съпругата на Геро - Цвета е правила проучвания за операциите на корема, които извършват в турските болници. Тя се свързала с екипа на хирурга, който оперриа режисьора Люси Иларионов, за да проучи финансовата част. Колосалната сума обаче изплашила семейството и те се отказали от този вариант.

Наскоро в интервю за "На кафе" Герасим призна, че не спортува. Затова поосвежената му визия може да се дължи на натовареното му ежедневие. Миналата година Геро, който на 10 юли ще празнува 48-мия си рожден ден, продължава да бележи подем в кариерата, въпреки пандемията. Тази също му се очертава успешна.

Актьорът, роден и израснал в Русе, е спортувал активно на младини. Тренирал е танци, борба, даже футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие. И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът станал на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му се обърнал след това преживяване. Въпреки стреса, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил. „Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш”, казва Геро. Убеден е, че след като го преминеш, трябва само смело напред да се върви. „Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят”, споделя актьорът, който следва тъкмо тази философия.

Още от hotnews

Коментари