Галя от балет "Сатен", която си остава най-известната балерина на Слави Трифонов от златните години на шоуто, разгорещи страстите в мрежата. "Знаете ли, че когато не сте в кондиция или нямате достатъчно време и енергия за тренировки и един добър стретчинг ще държи тялото ви в добра форма", написа 44-годишната танцьорка в Инстаграм. "Има два начина за въздействие върху мускулите - чрез съкращаване и чрез издължаване. Издължените мускули са гъвкави, издръжливи и с добър външен вид за една жена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galina Manova (@galiasaten)

Тази седмица бях болна и след всяко разтягане се чувствах почти оздравяла. Снимах няколко пози от практиката ми днес", уточнява още в поста си Галя. Напомняме, че сатенката не успя да пробие като певица, след като заряза балета и сега е дизайнер, като обръща специално внимание на банските костюми. Същите шарки тя използва и в спортните си екипи, с които изглежда повече от зашеметяващо.

В апогея на славата си с балет "Сатен", Галка рядко показваше половинката си, но сега вече е претръпнала от чувството за дискретност и залива социалната мрежа с тяхни общи снимки. С бизнесмена Смилен Манов са пример и за перфектното семейство, тъй като за скандали и раздели при тях никога не се е говорило или поне не на всеослушание.