search icon
search icon

Родители скочиха на Галена

Певицата забавлява невръстни с чалга

В мрежата се разрази истински скандал, след появата на видео на Галена. Клипчето е от новогодишната нощ, когато изпълнителката забавлява гостите в семейното заведение на певицата в Арбанаси. На него се вижда как Галена пее един от хитовете си "Ти не си за мен". Песента се превърна в любима на децата, тъй като в клипа Галена влиза в ролята на жива кукла Барби. Анимацията във видеото е интересна за малчуганите и те знаят наизуст целия текст, се вижда от кадрите, които публикуваха купонджии.

Възмутени родители се надигнаха срещу звездата, че текстът бил крайно неподходящ за деца, но в него няма дори една обидна дума или пък нецензурни изрази. Друг е въпросът как може деца на 5-6 години да бъдат водени в заведение, където се изпълнява чалга. Ето и пълният текст на песента:

"Ти не си за мен” Хубава съм била, но те хванах с друга! По-хубава ли е тя? Не мога да те деля! Аз не бях от децата, дето вярват в лъжи и си дават нещата! ПРИПЕВ: Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука… Да си чука! Няма кой да му отвори! Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука... Да си чука! Няма кой да му отвори! Ти не си за мен! Ти си минало! Всичко между нас е изстинало! Ти не си за мен! Не ни е писано!
 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари