search icon
search icon

Джейсън Момоа се раздели с жена си

Двамата сключиха официално брак едва преди 4 години

Любимецът на хиляди жени по света Джейсън Момоа и неговата съпруга Лиса Боне неочаквано разкриха новината, че се разделят. Двамата публикуваха специално съобщение в Instagram акаунта на актьора. “Усетихме свиването и промените на тези трансформиращи времена … Живеем в революционни времена и нашето семейство не прави изключение от тях …растем и усещаме сеизмичните промени, които се случват. И така решихме да споделим новината, че се разделяме и приключваме брака си.” - се казва в поста.

Двойката допълва, че е решила да направи това изявление не, за да създава новинарски заглавия, а за да могат двамата да продължат живота си с достойнство и откровеност. “Любовта ни продължава и ще се развива по различни начини, искайки да бъде позната и изживяна. Освобождаваме се един друг, за да можем да се учим …” - продължават те. “Предани сме към свещения живот и нашите деца. Учейки децата ни на каквото сме способни - Живеем в Молитва. Нека любовта преобладава” - завършват двамата своето съобщение.

Момоа и Боне се запознават през далечната 2004 г. в джаз клуб, където един на друг ги представят техни общи приятели. Въпреки дългогодишната си връзка, те сключиха брак преди едва 4 години. Двамата имат две деца - Лола на 14 години и Накоа-Улф - на 13. Боне има дъщеря и от бившия си съпруг - Лени Кравиц - Зоуи, която е на 33 години, припомня Woman.bg.

Още от hotnews

Коментари