Преслава показа с кого още е в Тайланд. Тези дни певицата поздрави почитателите си от горещата точка, като от снимките й стана ясно, че с нея са две от приятелките й и децата им, но не и Константин и Софи Маринова, с които преди време щурмуваха Малдивите.

Към женската компания се е присъединил и мъжът на Преси - Павел. Добричлийката показа семейната снимка и всичко стана ясно.

Райското кътче е изборът на изпълнителката на „Дяволско желание“ за първата й ваканция през 2022-а. За приключението си се похвали самата тя с няколко снимки в социалните мрежи. На една от тях певицата е се наслаждава на красивата панорамна гледка към тайландските плажове от дървена люлка. На друг кадър я виждаме в компанията на малката й дъщеричка от любимия й Павел. Двете събират тен на басейн и се радват да високите температури на острова.

„Уморени от пътя, веднага цопнахме в басейна.“, написа изпълнителката на „Не съм ангел“ под фотоса в Инстаграм, на който се вижда, че майката и щерката са с идентични бански костюми.

В други снимки и клипове пък тя споделя за гастрономическите си изкушения в опитите си да опознае духът на една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. За вечеря тя е избрала пица с нутела и други деликатеси. В публикациите и я виждаме още да говори с местните деца и на приключение в аквапарк.