search icon
search icon

Гери Дончева е бременна

Instagram

Instagram

Най-после миската ще има свое дете

Моделът и водеща Гери Дончева може би е бременна. В последните няколко месеца брюнетката не публикува свои снимки в цял ръст, а само в близък план. За Нова година Гергана се осмели да се покаже в дълга червена рокля, която загатва заобления й корем. След няколко месеца красавицата ще навърши 37 години, но все още няма свои деца.

От 3 години тя има връзка с изпълнителния директор на столична болница Емил Янков. Той има две деца от предишния си брак, но иска да има още от подчинената си, която работи като специалист по реклама и пиар в клиниката му. Дончева видимо е напълняла, бюстът й също прелива и е по-голям от всякога, което също навежда на мисълта, че чака бебе. Ако съдим по формите й, най-вероятно Гери е поне в шестия месец и ще роди някъде около своя рожден ден, който е през април, пише "Уикенд".

Преди няколко години Дончева участва в шоуто „Фермата”, където претърпя мистериозна операция, която я принуди да изгуби дуела в предаването и да напусне шоуто. „Минах през ада, за да родя деца!”, призна моделката в прощалното си писмо, но никой не разбра какво е имала предвид надарената мадама.

Още от hotnews

Коментари