Наталия Гуркова най-сетне се съвзе след убийството на съпруга си Джордже Михалевич. Запознати издават пред „Уикенд”, че бившата манекенка вече си е стъпила на краката и даже е започнала работа, за да закрепи финансовото си положение. С днешна дата хубавицата се занимава със застраховки и пенсионно осигуряване в известна фирма.

Колеги на Гуркова издават, че тя много бързо е успяла да се наложи в компанията и даже на тазгодишния коледен банкет, проведен във Велико Търново, е взела специална награда. Отличието се връчва за изключителни постижения и много голям оборот, постигнат от сключване на различни видове застрахователни договори. 44-годишната брюнетка умело се възползвала от своите чар, популярност и контакти, за да трупа точки и да се издига в кариерата.

След убийството на Джордже, Наталия излезе извън светлините на прожекторите и реши да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум. Последната й светска изява е от конкурса „Мис България”, който се състоя в края на ноември. Тя бе част от журито в сървенованието за най-красива българка. Като цяло обаче, публичните й появи са редки.

Що се отнася до личния живот, доскоро Наталия се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според хора от обкръжението й вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди 3 месеца. Връзката на бившата миска и 50-годишният бизнесмен започнала през пролетта, но не издържала и година, пише "Уикенд".