Бившата тв водеща Наталия Симеонова е на път да засенчи Евгени Минчев по екстравагантност, видя HotNews. Чаровната блондинка показа в социалната мрежа какъв подарък е получила от дъщеря си Виктория и това се оказа чифт обувки, които обаче са доста избухнали и сякаш изскочили от средновековието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliabsimeonova

Чепиците се открояват в петролен нюанс и са декорирани с дантела и изящна брошка. Сълзливата телевизионерка получи комплименти за новата си придобивка, за която благодари сърдечно на дъщеря си. 

Наскоро водещата на "Море от любов" показа в социалната мрежа и своята сестра. "Обичам те, сис! И усещането, че е взаимно, безусловно, ме окрилява! Благодаря ти, че те има, какич!", написа Нати. Под палми и по къси ръкави посрещна Коледа теливизионерката, която още в началото на лятото отпраши при мъжа си Денис Ризов в най-слънчевия американски щат Флорида. В дома му край морето гостуваха и щерка им Вики, както и майката на телевизионерката. Сестра й, която от над 20 години живее в Америка, пък представи Наталия на двегодишния Камен.

Светлана, която е уважаван преподавател, бе зарадвана с първо внуче от единствената си дъщеря Ирена, но до тази година Симеонова не бе го виждала на живо. Голямата й семейство живее между Щатите и България от десетилетия. "Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен", сподели Наталия преди да отпътува през юни, но изглежда прави планове да празнува и 52-ия си рожден ден в Америка на 10 февруари.

Водещата на "Море от любов", която някога събра толкова много двойки в култовото си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в личния си живот. Така и не се развежда с мъжа си, макар че Денис живее с няколко красавици на семейни начала. „Моето семейство не е традиционно”, обяснява без притеснение тя. „Приела съм духовното присъствие на Денис в целия ми живот, независимо как се развива физически връзката ни през тези повече от 20 години. Той остава ненадминат в представите ми за мой партньор, без да е идеалния мъж. Просто в него съм открила своята половинка, своята сродна душа”, признава силната връзка със съпруга си Наталия. Категорична е, че вярва в силните семейни ценности и марка те да са в криза в момента, все още са живи.

Дъщеря й Вики завърши с отлични оценки първата си сесия по психология у нас, след като тръгна да учи висше в Америка при баща си. През 2018 година тя се премести в Щатите, но се върна скоропостижно заради любовта към приятеля си-българин и желанието да се занимава с роден фолклор. Тя пее наши народни песни в известно вокално студио, с което обикаля света от Франция до Япония. Навсякъде ги приемали с широко отворени сърца и уши, хвали се гордата майка. Паралелно с това работи и като гримьорка, която работи само с доказани марки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliabsimeonova