search icon
search icon

Николета, Андреа и Емануела се обединиха

Фолкът и плеймейтките осъдиха насилието

Фолкът и плеймейтките се обединиха във възмущението си след скандалния клип с побой над ученик от негови връстници в столичния квартал „Лагера“. Не остана силиконка, която да не се изкаже по темата, като крак повлякоха Андреа и Николета Лозанова, видя Hotnews.bg. Бившата на Кобрата дори разказа за свой кошмар от времето, когато била в пети клас. Тогава нейни съученици я заринали в снега и за момент тя дори спряла да диша. Без толкова драматизъм Лозанова също заклейми биячите.

„Не вируси и пандемии, а насилието, при това публично и очевадно адмирирано от мнозина свидетели, е бича на нашето време! Потресена, ужасена и отвратена са слаби думи да опишат емоциите, които бушуват в мен след видяното. Може би от позицията на майка на момиче, най-силно осъждам поведението на тази жалка съвременна "червена шапчица", която сериозно си проси да бъде изядена от "вълчо" - призовавам органите на реда да се самосезират, а медиите да не правят сензация от подобно социално падение!“, апелира плеймейтката. Във вълната от възмущение се включи и Емануела, която има мнение по всички въпроси, най-вече за ваксините.

"Страхотни" родители имат тези побойници! Къде е Държавата, институциите? Пак ли ще гледат безучастно? Тези, са потенциални престъпници, агресори, срам за човешките отношения!“, коментира певицата.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари