Бившата жена на актьора и тв водещ на „Преди обед" Александър Кадиев Таня Тончева старателно крие личния си живот след раздялата с телевизионера, но на Нова година май направи грешка. Тя показа, че празнува в къща за гости, а на последния й етаж Hotnews.bg забеляза мъжка фигура в гръб. Според слуховете, танцьорката не страдала дълго от радялата с Кадиев, който така и не й предложи брак.Сексапилната танцьорка се радва на любовта на новия си мъж от година, но старателно го крие от медиите.

Тя не публикува никакви снимки с него в социалните мрежи от суеверие, а за гаджето й знаят само най-близките й. Момчето не е публична личност и изобщо не иска да става известно покрай любимата си. Тя обаче отдавна го е запознала с бившата си свекърва Катето Евро, която й е като майка след смъртта на нейната родна.

Танцьорката загуби майка си през 2019г., а в края на 2020 от ковид си отиде и брат й. За капак любимият й мъж Сашо Кадиев я заряза и се влюби в Ивелина, с която не спира да демонстрира отношенията си и да я нарича „любовта на живота ми“. В този труден момент най-голямата опора за красавицата била свекърва й. Тя именно я подкрепила и й дала кураж да започне новата си връзка. Таня сега се носи на крилете на любовта с приятеля си, който се разбира прекрасно и с дъщеричката й Катерина.