"Не съм се женил още, нито съм сгоден." Това сподели в новогодишната нощ водещият Димитър Рачков. Репликата бе пусната след новината, че му от баницата е изтеглил късмета - сватба и бебе. Преди месеци тръгнаха слухове, че популярният шоумен е сключил църковен брак в първите дни на септември с едрогърдата блондинка, с която е заедно от почти 2 години, но двамата не са се се обвързали с граждански договор, а само пред Бог.

Лятната сватба на Димитър Рачков се е провела в църквата „Свети Успение Богородично“ в Царево, като на церемонията са присъствали само десетина души, сред които и процудента Магърдич Халваджиян със съпругата му Кремена. Според някои именно те са били кумове на двойката."То първо трябва да мине матурата на приятелката ти, тогава ще се ожениш", пошегуваха се с него от екипа на шоуто му в новогодишната програма.

По-късно Анита показа, че и тя има чувство за хумор и сподели закачката, за която Hotnews.bg първи писа в социалните мрежи, като насрочи венчавката в едно от предаванията си миналата година. Актьорът е с плеймейтката Анита Димитрова, която е с 32 години по-малка от него. Тя очевидно вече чака годежден пръстен, след като пуска многозначителните сторита за сватба в инстаграм.