Родният шоубизнес безспорно ще запомни отиващата си 2021-а година с бума на ринопластиката. След като бавно започнахме да излизаме от локдауна, множество родни знаменитости усетиха нуждата да си кръцнат нослетата. Сред тях бяха Камелия, Емануела, Анелия, както и Алекс и Дани Петканови. Без съмнение една от най-големите промени през изминалата година бе тази на Камелия. Тя предизвика стотици коментари в социалните мрежи и разбуни духовете в родния поп–фолк. Тогава изпълнителката сподели, че от доста време е искала да прибегне към корекцията, но е изчаквала своя 50-ти юбилей, който отбеляза в началото на 2021-ва година.

“Аз не съм направила това действие, когато съм била на 20, защото не съм се харесвала, а съм го направила, когато съм станала на 50. Така че това са едни съвсем нормални промени и смятам, че давам пример за жените, които имат възможност и които имат желание, да не се страхуват от хорските рамки, от хорското мнение. Аз смятам, че човек е центриран, силен и мощен само, когато живее заради себе си.” - коментира певицата.

Малко след като Камелия взриви медиите, с новината за своята операция, се прокраднаха твърдения, че нейната колежка Анелия също е прибягнала до ринопластика. Тя обаче отрече твърдението с думите "Дами и господа, вижте. Не съм си оперирала носа, въпреки че навсякъде се пише“.

Емануела бе следващата изпълнителка, която реши да прибегне до ринопластиката, а според слуховете певицата се е спряла на турския лекар, оперирал и Камелия.

Елен Колева пък бе представителката на актьорската гилдия, която сметна за добра идея напълно да промени визията си. Много от нейните почитатели споделят, че тя е наистина неузнаваема. След операцията носът на Елен е станал видимо по-тънък и с чип връх, а според нейните фенове тя има и допълнителни корекции като филъри и хиалурон в устните.

Друга изключително коментирана пълна промяна бе тази на инфлуенсърската двойка Алекс и Дани Петканови, които се подложиха заедно на ринопластика. “Направихме го, за да бъдем по-добри за самите себе си. С по-голямо самочувствие, по-уверени.” - коментираха тогава двамата. “Отдавна съм си мислела как ще изглеждам без тази гърбичка на носа. Вкъщи без грим избягвах да се гледам в огледалото, все едно имах нещо мръсно на лицето. Сякаш на носа не му беше там мястото. Сега, като мина покрай огледалото, си викам „Ей, какво чисто лице! Колко съм нежна. Могла съм да бъда хубава“. Може да звучи смешно, но все едно ми падна камък от плещите.” - сподели Алекс в шоуто на Цитиридис, цитирина от Woman.bg.