Сашо Кадиев яхна последен модел БМВ серия 5 Facelift, произведено 2021 г. От няколко месеца актьорът шпори скъпото возило, което струва около 190 000 лева. Най-вероятно колата е купена на лизинг, защото едва ли Сашо е извадил кеш 200 бона, но дори и на изплащане, месечните му вноски не са по малко от 2000 лева.

Синът на Катето Евро дълги години шофираше скромна „Мазда МХ”, но в края на лятото решил да се раздели с кабриолета и да си купи гъзарска кола. Новата му половинка Ивелина Чоева също се радвала, че гаджето й се е сдобило с нов лъскав автомобил, който има всевъзможни екстри, пише Лупа.

Сашо сам се похвали с БМВ-то и качи снимка на возилото и интериора, видя Lupa.bg. Актьорът работи на няколко места за да може да си позволи луксозния начин на живот, който води. Той получава солидна заплата от "Преди обед", а доскоро прибираше и стабилни пари от наскоро приключилото предаване "България търси талант". Отделно работи в театъра и не на последно място от време на време рекламира разни продукти в инстаграм.

Освен новата кола, Сашо май си е купил и просторен апартамент в центъра на София, където живее с актуалното си гадже – моделката Ивелина Чоева. Връзката на Сашо с дългокраката брюнетка започна като мимолетна авантюра преди повече от година, но вече е много сериозна. Заради манекенката водещият заряза майката на щерка си – Таня.